Hahóti falunap

Minden korosztály megtalálta a neki tetsző programot, melyet az integrált közösségi tér udvarán rendeztek megA lakókat és a fellépőket Szabó Zsolt polgármester köszöntötte a délutáni megnyitón.
Mint elmondta, egy falu életében mindig meghatározó, a közösséget formáló, és a közösséget, a falu lakóit összehozó rendezvény. Mint minden évben az  érdeklődőket, illetve a fellépőket idén is vendégül látták egy-egy tál ételre.
A fellépők között, természetesen helyet kapott a KOKSZ is, ugyanis a falunap keretében megrendezett kerékpáros szemléletformáló kampány részeként , bemutatót kellett tartanunk, fűszerezve egy  kis kerékpár történelemmel. Újra a szinpadon álltunk a Velocipédekkel, és egy kérdés felelek bemutató vette kezdetét.
„Többen bekiabáltak, hogy mutassam meg hogy tudok -e vele menni!!!! Érdekes hogy miért engem akartak , de hát én voltam a ” legsoványabb „, igy gondolták milyen jól mutatnék beágyazódva a székek között. Hát kénytelen voltam kiábrándítani a nagyérdeműt, mert végig mentem a szinpad és a székek között úgy hogy nem haraptam be az „árkot „.”
Mondta Dene Tibor, miután ellátták sebeit