32. Villányi Vörösbor Fesztivál

A Villányi Vörösbor Fesztivál nem csak a borkultúra, a pincészetek, a minőségi vörösborok legnagyobb ünnepe, hanem családi programjai, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt élményt jelentő programjai a térség egyik legfontosabb turisztikai eseményévé avatták az elmúlt évtizedben.
A 32.-ik alkalommal megrendezett fesztiválon a legszebb vörösborok mellett nagyszabású szüreti felvonulás, fellépők, koncertek, gyerekprogramok várták a hagyományosan október első hétvégéjén, szüreti időszakban megrendezett Vörösbor Fesztivál látogatóit Villányban. A rendezvény a borvidék egyik legnépszerűbb programja, egyben legnagyobb boros rendezvénye, kiemelkedő számú borászkiállítóval és utazást segítő tömegközlekedéssel.

A szüreti felvonulás után a KOKSZ csapatát mint minden évben, a Villánykövesdiek várták nagy szeretettel, majd a Villánykövesdi műemlék jellegű pincesoron gyönyörködtünk a táj szépségében, és nyugalmában, ahonnan nem maradhatott el egy friss, ropogós új rozébor megkóstolása sem.

I have always been chubby, and my body does seem to want to go back to its default weight. buy cialis malaysia My doctor has always been quite prepared to tell me that I could lose a couple of kgs, and also open about weight loss medications so it was easy to have the conversation with her.

Write a Comment