Kűllőjegy a Kanizsai Oldtimer Kerékpár Múzeúmért!

Kedves Kanizsaiak, lokálpatrioták, szimpatizánsok, Barátaink !

Örömmel tudatunk benneteket, hogy a Sugár u.3 sz alatti épületben / volt Könyvtár / sikerült megvásárolnunk egy 170 négyzetméteres földszinti helyiségét, melyben Dunántúl Első Oldtimer  Kerékpár Múzeumát fogjuk megnyitni. Ez nem csak egy múzeum lesz, hanem egyben egy Kanizsai kerékpár történeti kiállitás is, tele  interaktiv elemekkel.

Ehhez szeretnénk a lakosság segitségét is kérni. Bárki aki rendelkezik valamilyen a kanizsai kerékpározást bemutató relikviával  / fényképek, dokumentumok, kerékpár alkatrészek, mezek stb/ azt szivesen bemutatjuk a leendő múzeumban. / Érdeklődni: Dene Tibor 30/3788-135 vagy koksz.2013@gmail lehet /

Ezen kivűl elinditunk egy:  Küllőjegy, mint az idő kereke! kampányt is.

Ehhez kérnénk a támogatók segitségét, akik 2000, 5000, 10000, 20000 Ft-os küllőjegyeket vásárolhatnak, aminek cserébe mindenkit várunk majd a megnyitó ünnepségen, illetve elkészitünk egy támogatói falat is a felajánlók névsorával.

KOKSZ köszönettel

You can usually expect to see an improvement in your acne within months of starting spironolactone. cialis pill Your doctor might need to consider a change in medication dose or introduce another therapy to help improve your results.

Write a Comment