VI. Koksz Rally

Hatodik alkalommal került megrendezésre a KOKSZ oldtimeres kerékpáros nap. A megnyitóra az EGYLET Pincében került sor Horvátországból, Szlovéniából, illetve Budapestről és Kalocsáról érkező küldöttségekkel. A közel 90 fő a megnyitó előtt reggelivel csillapította éhségét és helyi pálinka különlegességeket kóstolhatott. Közben kiosztásra került az idei év KOKSZ-os kitűzője. Ezt követően végigkerekeztünk a városon, érintettük a Sportcsarnokot és örömmel fogadtuk a város lakosainak üdvözlését. A Függönyös Presszónak köszönhetően pótoltuk a folyadékveszteséget. Aztán célba vettük a Palini tavat, ahol elfogyasztottuk az ebédet és kis pihenés után visszaindultunk a városba.

Az időjárás nem volt kegyes hozzánk, megeredt az eső. A Függönyös sátrai alá menekültünk, pedig nem volt szükség folyadékra, mert mindenki megázott. Az eső elmúlta után csatlakoztunk a város napi rendezvényhez az Erzsébet téren.

A vacsorát ismét az EGYLET Pincében fogyasztotta el a kerékpáros csapat, ahonnan a késő esti órákban, élményekkel gazdagodva búcsúztak .