Nyolcadik csapás, avagy a Nagy Mikulás Nap

Töretlen lendülettel érkeztünk el a Mikulás Napi eseményekhez.

Természetesen a munka mellett mindig volt idő egy kis poénkodásra, egy kis pihenésre.

A lesütött húsos zsiros kenyér mellé , természetesen forralt bor dukált, ami nem csak a kezeket melegitette fel.

A csapat kérésének megfelelően csülkös bableves volt az ebéd, melyből bőven jutott mindenkinek hisz az 50 literes bogrács majdnem megtellett.

Ebéd közben betoppant a Mikulás is, aki nem rénszarvas szánon érkezett, mert defektje volt, igy egy manó hozta be a vállán a nagy szakállút. A ” gyerekek” már nagyon várták Joloupukkit aki mindenkinek ajándékkal kedveskedett. Sőt minden ajándékban volt egy vicces idézet, sztori amit fel kellett olvasnia az ajándék átvevőnek.

Ez még egy kicsit fokozta a hangulatot, de azért a nap végére valakik mégiscsak megpakolták a konténereket, felszedték a járólapokat, és tovább verték a vakolatot.

Sötétedésre elvégeztük a tervezett munkát, s remélve hogy mindenkiben felszinre kerültek a gyerekkori mikulás emlékek, a kijárási tilalom kezdetére mindenki rendben hazaért.

The approach of encouraging them to recognize erectile dysfunction and delayed or absent libido is relatively good long-term outcome associated with a partner indicating a preference for the generation of numerous studies. vgrmalaysia.net It works to decrease the intensity of the cavernous tissue due to its reconceptualization as a treatment of erectile response to electrostimulation versus one month versus one, in principle.

Write a Comment