V. Koksz Rally és 25. Város Napi rendezvény

Immár 5. alkalommal került megrendezésre a KOKSZ oldtimeres kerékpáros nap.Idén is a Kanizsa Centrum adott helyt a rendezvény megnyitásának, ahová Horvátországból, Szlovéniából, Ausztriából, illetve Tiszán túlról érkeztek a küldöttségek. A közel 100 fő a megnyitót követően a Kanizsa Pékség jóvoltából Göcseji langallóval csillapitotta éhségét, miközben kiosztásra került az idei év Koksz-os kitűzője. Ezt követően végigkerekeztünk a Kanizsa Centrumon , majd a Csónakázó tavi Zöld tábor következett ahol játékos vetélkedőn mérték össze a tudásukat a csapatok.Közben megérkezett a Teker Egyesület által szervezett kerékpáros különitmény is / 90 fő / akik 20-40-60 km-es táv megtétele után csatlakoztak hozzánk , hogy elfogyasszunk egy közös ebédet.Ezt követően megtekintettük a Zalaerdő által felújitott kilátót, ahonnan gyönyörködhettünk a zalai dimbes-dombos tájban.

Majd csatlakoztunk a város napi rendezvényhez, ahová Polgári kavalkád keretein belül vonultunk be az Erzsébet térre. Az Eraklin Táncklub polgári ruhába öltözött táncosai, illletve a Hölgyklub tagjai kisértek be bennünket a nagyszinpadhoz, ahol egy rögtönzött swing tánccal kedveskedtünk a látogatóknak.

Ezt követte a Polgármesteri Kabinet vezetőjének , Lehota Jánosnak a köszöntője, melyben méltatta a klubok 5 éves munkáját, és ajándék csomaggal kedveskedett a vezetőknek hogy minden évben részt vesznek a városnapi rendezvényen.

A vacsorát már a Malibu Presszó melletti udvarban fogyasztotta el a kerékpáros csapat, ahonnan a késő esti órákban , élményekkel gazdagodva búcsúztak .