VI. Kanizsai Sörfesztivál és Fúvószenei találkozó

5 rekesz Oldtimer világos sör lepalackozásával készültünk az idei VI. Sörfesztiválra, ami mind elfogyott. Minden érdeklődőt egy palack Oldtimer Világossal ajándékoztunk meg, ezzel is érzékeltetve, hogy a KOKSZ-nak kötődése van a  Kanizsai Sörfesztiválokhoz. (No, nem csak azért mert szívesen fogyasztunk el egy-egy kézműves sört, hanem a II-ik Kanizsai Sörfesztivál kísérő programjaként debütáltunk 2013.09.20-án.) Volt, aki a belső tartalom elfogyasztásával tette magáévá az Oldtimer Világost, volt aki, mint egy ereklyét megszerezve, süllyesztette el táskájában az idei ” kerékpáros  ” különlegességet.

Vannak visszatérő gyűjtők is, akik már az elmúlt évek palackjait nagy becsben tartják, illetve sörös címke gyűjtők, akiknél a KOKSZ Oldtimer Világos címkék már külön borító oldalon szerepelnek.

Összességében újra elmondhatjuk, megint sikerült okozni egy kis örömöt, igazából sörömöt, amit sikerült becsomagolnunk egy kis kerékpáros történelembe a sörös címke jóvoltából, ezzel is adva egy kis információt az 1800-as évek közlekedési eszközéről.

A teljesség kedvéért az eddig megjelent Oldtimer Világosok:

2014    Túra Csepel – a magyar kerékpárgyártás legelterjedtebb kerékpárja

2015    Leonardo da Vinci kerékpár rajza – 1493

2016    Karl von Draise futógépe – 1817

2017    Kirkpatrick Macmillan taposógépe – 1830

A jövő évi címke pedig Pierre Michaux velocipédje lesz (1860) ami a pedál feltalálását szemlélteti.

Hát addig is a KOKSZ legyen Veletek