VII. KOKSZ rally

Hetedik alkalommal került megrendezésre a KOKSZ oldtimeres kerékpáros nap. A megnyitóra az EGYLET Pincében került sor, Horvátországból, Szlovéniából, illetve Ausztriából érkező vendégekkel. Közel 80 fő nyitotta a napot finom reggelivel és frissítővel. A megnyitó után érintve a Város Napja rendezvényt, Kiskanizsa felé vettük az útunkat. Ott a Kiskanizsai polgári olvasókör tagjai vártak bennünket frissítővel, nagyon köszönjük kedvességüket.

Innen az Ipari Park felé haladt a karaván, s bizony komoly kihívást jelentett az itt elénk tornyosuló emelkedő. De ezt a nehézséget is mindenki sikeresen legyűrte, volt, aki hősiesen feltekert a járgányán, s néhányan kényelmesen sétáltak a kerékpárjukat tolva. Kedves klubtársunk műhelyének – FCNC-SYSTEM https://cnckanizsa.hu/ – udvarán ismét frissítő fogadott bennünket, itt fogyasztottuk el az ebédet is. Közben ügyességi vetélkedőkön mérhették össze tudásukat a résztvevők. S még egy gyönyörű állapotban lévő, Trabantot is kipróbálhattunk, vendégeink legnagyobb örömére. Ráadásul nemcsak kerékpárokat láthattunk a kétkerekűek közül, hanem Flumbort György és Gredics Dániel tökéletesen felújított motorkerékpárjait is megcsodálhatták az érdeklődők.

Délután során a város központja felé vettük utunkat, közben megálltunk a Cukker Művek Kávéház – https://www.cukkermuvek.hu/ – asztalainál, ahol finom édességekkel vártak bennünket. Csak ajánlani tudjuk a kávéházat és szolgáltatásait mindenkinek.

Innen az Erzsébet-tér következett a Város Napi forgataggal, ahol átadtuk ajándékainkat a részt vevő csapatoknak.

Jövőre új terveket szövünk és reméljük ugyanilyen sikeres túrát szervezünk!